Värmepumpar

Daikin Värmepumpar

Daikin är världsledande inom kyla och värme, och har alltid varit en föregångare och innovatör. Nu lanserar vi våra senaste luftvärmepumpar, Optimised Heating 4 och 4+, ännu starkare och med det nya energieffektiva köldmediet R32, därmed flyttar vi fram gränserna ytterligare. Äntligen en luftvärmepump som ger mycket värme när det är riktigt kallt.

Problemet löst!

I utedelen använder sig Daikin av den senaste generationen av 3-lagers frihängande värmeväxlare. Den stora fördelen är att det inte behövs någon strömslukande värmekabel för avisning eller extra jordfelsbrytare för värmepumpen. Ett vanligt problem för luft/luft värmepumpar, oavsett märke, är annars att värmekabeln med tiden kan orsaka jordfel. Med Daikins nya teknik är problemet löst. Daikin har korrossionskyddade värmeväxlare sedan många år.

Jämnare värme i huset!

Den avancerade mikroprocessorn ser till att maskinen avfrostar endast när det behövs, även vid så kall temperatur som -25 °C kan maskinen jobba mer än 10 timmar mellan avfrostningarna under rätt förutsättningar.

Patenterad R32 kompressor

Daikins egenutvecklade och patenterade Swingkompressor har färre rörliga delar än andra fabrikat vilket ger bättre driftsäkerhet och en ökad livslängd. Optimised Heating 4 och 4+ har ett mycket bredare effektområde för ett jämnare inomhusklimat jämfört med tidigare modeller. Självklart med två kammare för en ännu tystare och vibrationsfriare gång.

Kraftfull när det gäller

Daikins senaste generation luftvärmepumpar för kallt klimat med Optimised Heating 4+ teknologi säkerställer att maskinen presterar minst sin nominella effekt ända ner till -17°C (Caldo XR) och -25°C (Solo XR).

Mobil kyla och värmepumpar?

Kontakta oss för svar!

KONTAKTA OSS

Värme eller kyla?

Varmt eller kallt?
Mobilt eller fast installation?
Vi har lösningen för ditt hem och ditt fordon!

HITTA

Krokstavägen 12
891 43 Örnsköldsvik
© 2021 - Aircondition Center
homesunlockdiamond